Waarden

Hoofd, handen en hart in de gezondheidszorg… zijn onlosmakelijk verbonden met kwaliteitsvolle zorgverstrekking. Onze medewerkers zetten zich gepassioneerd in voor hun patiënten en collega’s (hart), nemen op elk moment de juiste beslissingen (hoofd) en weten van aanpakken (handen).

In az Glorieux staat de patiënt centraal. Adequate hulpverlening op alle mogelijke vlakken is onze doelstelling. Van onszelf en onze medewerkers verwachten we steeds een helpende hand. Om op het juiste moment het hoofd koel te houden en in overleg met de patiënt, familie en collega’s de juiste beslissingen te nemen.

Door het stimuleren van efficiënte en professionele zorg garanderen we de patiëntveiligheid en de hoge kwaliteit van onze zorgverlening. We omringen de patiënt met de juiste zorg en met aandacht en warmte.

Met respect en waardering voor alle betrokkenen, streven we zes kernwaarden na die gedragen worden door elke medewerker.

Beleidsplan

Om onze missie en visie vorm te geven, is er een vijfjarig beleidsplan uitgewerkt o.b.v. jaarlijks te bepalen doelstellingen. De directie en de Raad van Bestuur bepalen samen deze beleidsthema’s die van belang zijn binnen az Glorieux en vzw Werken Glorieux. Een samenvatting van de belangrijkste onderdelen kunt u hier raadplegen.

Beleidsplan

Categorie
Download

Jaarverslag

Het jaarverslag 2019 is verschenen. Aan de hand van kerncijfers en beeldmateriaal van het voorbije jaar krijgt u een zicht op samenwerkingsverbanden, technologie & infrastructuur en de dagelijkse zorg voor onze vele patiënten. Met het oog op een brede verspreiding, kozen we voor een digitale versie.