Vrijwilligers

In onze vzw hebben wij momenteel iets meer dan 60 actieve vrijwilligers, verspreid over onze voorzieningen. Zij worden beschouwd als volwaardige medewerkers met een eigen verantwoordelijkheid maar ook met hun eigen persoonlijkheid. Door hun aanwezigheid bieden ze net dat tikkeltje meer aan al onze mensen, maar ook aan onze medewerkers.
Begeleiding, vorming en coaching vinden we daarom heel belangrijk. Na verloop van tijd zien we zelfs onderlinge vriendschapsbanden ontstaan.

Heb jij ook een warm hart? Wil je je belangeloos inzetten voor je medemens? Wil je via kleine attenties en oprechte aandacht het leven en de eventuele ongemakken die iemand ervaart, wat draaglijker maken? Word je gelukkig of ervaar je veel voldoening als je anderen kunt helpen? Dan ben jij misschien degene die we zoeken!

Eigenschappen waar je best over beschikt om bij ons aan de slag te kunnen zijn: geduld, sociaal bewogen, discretie, respect, vriendelijkheid, inzet en engagement en ‘oprechte goesting’. Vrijwilligers die graag aan de slag willen in het ziekenhuis zijn best ook vlot tweetalig.

Samen met jou zoeken we naar een taakinhoud die het beste aansluit bij jouw gaven of talenten. Dit kan zowel in het ziekenhuis, in de woonzorgcentra van onze Ouderenzorg of bij de kinderen in onze Kind-en Jeugdzorg.

Kriebelt het om bij ons aan de slag te gaan? Klik dan hier en volg de verdere aanwijzingen op en vul de nodige gevraagde gegevens in. Daarna nemen we met jou contact op en regelen we een eerste kennismaking.

Vragen? Contact?

Coussement Heidi

coördinator pastorale dienst - vrijwilligerswerking

Vrijwilligers

Categorie
Download